Vi erbjuder skräddarsydda hushållsnära tjänster utifrån dina behov

Här nedan följer ert urval av vilka tjänster som vi erbjuder både privat kunder och företag. Finns inte det du söker med i listan nedan så tveka inte att höra av dig med din förfrågan. Vi kan fixa det mesta!

Städning

Vi utför städningar på abonnemang, flyttstädningar och även enstaka städningar vid behov. Vi kan även hjälpa dig med tvätten eller fönsterputsningen.

Pris: 380 kr i timmen alternativt ett fast pris som vi kommer överens om. Har du rätt till RUT-avdrag blir det endast 50% av arbetskostnaden som du betalar.

Trädgårdsarbeten - gräsklippning, röjning, snöskottning, plantering m.m.

Vi utför olika trädgårdsarbeten utifrån kundens behov. Behöver du något planterat, röjt eller varför inte sätta upp dig på ett abonnemang för gräsklippning eller snöskottning?

Pris: 380 kr i timmen alternativt ett fast pris som vi kommer överens om. Har du rätt till RUT-avdrag blir det endast 50% av arbetskostnaden som du betalar.

Utkörning av matlådor

Bor du i Hamrångebygden? Då kan du få matlådor utkörda måndag till fredag för en kostnad av 70kr per matlåda.

Brittas café

Kom och fika i en härlig 50-tals miljö på Brittas café. Det ligger i bredvid vårt kontor på hamrångevägen 286 i Hamrångefjärden. Här kan du ta en kopp kokkaffe och något gott till medan du spelar en låt på Rock-Ola.

Närbutik

Vid Qstar-macken hittar du vår närbutik som har ett bra utbud av både livsmedelsprodukter, bilvårdsprodukter m.m. Vi har även en tvätthall du kan hyra för 100 kr i timmen eller så låter du oss tvätta din bil för 200kr (220kr vintertid) medan du tar en kopp kaffe inne på vår butik.

Pellets

Fixarna är återförsäljare åt Scandbio. Behöver du enstaka säckar av pellets, ströpellets och loggs så kan du komma in på vår närbutik i Hamrångefjärden. Behöver du större partier eller bulk och vill ha det hemkört så kan du beställa direkt från oss via hemsidan: